Barossa valley
Door: Rieny
Blijf op de hoogte en volg Peter en Rieny
20 Februari 2016 | Australië, Lobethal
Gisteravond bij noodlebox gegeten.....de Thai ging al dicht om 9 uur. We hadden allebei niet veel trek, dus bestelden we een kleine box pad thai en een portie bock choi (groente). Eten uit een box! En het smaakte prima. Vandaag gaan we naar Bethany in de Barossavalley, maar eerst met de tram naar Adelaide. Uitstappen op Victoria Square en van daaruit naar General Post Office, South Australian Museum, Adelaide Arcade. Het weer is fantastisch, 24 graden. Onze laatste stop is de Central Market. Een overdekte markt met prachtige groente en fruitstalletjes, vleeswaren, allerlei eettentjes, kleding, massage en nailsalons. Alles overdekt en heel sfeervol. Wij bestelden een plat turks brood met verse groente, Peter wou er salami op. Het was heerlijk! Daarna met de tram terug naar het hotel om de auto op te halen. Blickinstal BandB is anderhalf uur rijden. Buiten Adelaide ziet het er een stuk droger uit. We naderen wijngebied. Onze GPS is geweldig en zonder enige hapering arriveren we op onze bestemming. Sue verwelkomt ons en laat de kamer zien. Het is hier heerlijk rustig en een stuk warmer dan Adelaide. Sue nodigt ons uit voor tea. We krijgen een warme browny met clotted cream (wel erg zoet). Ze boekt gelijk een wijntour voor ons voor de volgende dag en laten ons overhalen om de hele dag te gaan ipv een halve dag. Ben benieuwd! Onderweg zag ik de wijngaarden van Pennfolds en Peter Lehman. We laten ons rijden morgen....dat lijkt me wel zo verstandig!
22 Februari 2016 - 12:37
Garley:
Matties,
Het klinkt goed. Veel anders dan hier. We waren gisteren op de tuinbeurs in Groningen.
Veel regen en storm. Nog veel plezier.
Wietske en Garley