Rust
Door: Rieny
Blijf op de hoogte en volg Peter en Rieny
06 Oktober 2011 | Nederland, Amsterdam
De volgende dag is het dan extra leuk om bij daglicht t zien waar je bent terechtgekomen. Ons 1e ontbijtje nog met oploskoffie en de bolletjes van Albert Heijn smaken extral lekker op ons terrasje buiten, met uitzicht op het zwembad EN de zee. Vandaag wordt een chilldag, beetje lezen, aan de warmte wennen, genieten van de vogels en hagedisjes en vanmiddag boodshpen doen.
We zijn nog steeds aangedaan door de afgelopen periode op het werk. Veel dierbare collega's die slecht nieuws hebben gekregen. Het laat ons nog niet los.
06 Oktober 2011 - 07:17
Hetty:
Leuk om te lezen dat jullie er zo van genieten! Heb inmiddels ook van collega's gehoord dat Curacao heel relaxed is! groetjes, Hetty -
06 Oktober 2011 - 08:36
Dirkje:
Probeer te ontspannen en te genieten van de mooie dingen. Even alles vergeten en loslaten. -
06 Oktober 2011 - 10:17
Christine:
Fijn om te horen dat jullie lekker aan het ontspannen zijn! Dat hebben jullie ook wel verdiend! Geniet ervan! -
06 Oktober 2011 - 11:05
Johanna:
Zo dus Curacao zonder mij (há há)
Geniet er van .
LIEFS -
06 Oktober 2011 - 16:31
Annelies:
Hoi Peter en Rieny,
Ik weet wat het is en het heeft een behoorlijke impact als de poten onder je stoel dreigen te worden afgezaagd...... Maar goed!.. even werktoestanden vergeten en lekker genieten van het zonnetje en veilig en gezond weer thuiskomen.