Het zit er al bijna weer op
Door: Rieny
Blijf op de hoogte en volg Peter en Rieny
01 Juli 2010 | Verenigd Koninkrijk, Lynton
Verder naar Lynton. Qua afstand is het niet ver, maar de wegen zijn zo kronkelig en smal dat het totaal niet opschiet. Longmead house,ons logeeradres was snel gevonden. Lynton is een klein toeristisch plaatsje, van waaruit veel mensen Exmoor NP gan ontdekken. Het barst hier dan ook van de B&B's.
De volgende dag hebben we een rondrit gemaakt en Pollock, Pollock Weir en Mineshead bekeken. Het ene dorpje is nog leuker dan de ander. Het weer is nog steeds goed. Ongeveer 21 a 22 graden dus prima wandelweer. Na het eten nog even naar de valley of Rocks gelopen. Bij avondlicht zien deze rotsformties er sprookjesachtig uit. Er was daar een heel veld met geiten en daarvoor stond en caravan. Een vrouw met haar ond verbleef daar en het bleek dat zij moest waken dat niemand de geiten zou loslaten. Ze waren nl. net ingeënt en moesten in de gaten gehouden worden. Ze was vrijwilliger (het gaat hier nl. om wilde geiten) en zag er een beetje tegenop om alleen in de caravan te blijven. Er was ook geen toilet. En ze vroeg zich af wat ze zou moeten doen als er iemand zou komen om het hek open te maken......ik zou het ook niet weten.
02 Juli 2010 - 06:52
Ingrid Suermondt:
Hoi Peter en Rieny,
Ik heb weer genoten van de verslagen. Jammer dat het alweer bijna voorbij is. Nog even genieten en goede reis terug tot snel