Dolfijnen
Door: Rieny
Blijf op de hoogte en volg Peter en Rieny
22 December 2008 | Nieuw Zeeland, Kerikeri
Al snel kwamen we een groep dolfijnen tegen. Het maken van foto's is erg lastig want ze zijn maar even boven. Op een gegeven moment kwam vlak onder ons, naast de boot een moederdolfijn met haar baby zwemmen. Helaas kon ik geen foto maken maar het was een prachtig gezicht. Omdat er kleintjes in de groep waren, mochten we het water niet in, want dat is verboden als er kleintjes zijn. Al met al toch een hele geslaagde tocht.
Daarna in Russel van de boot gestapt en daar nog wat rond gekeken. We hebben de ferry terug naar Paihia genomen. Morgen gaan we verder naar Matakohe en zullen we de belangrijkste Kauribomen gaan bekijken en het kaurimuseum.
Tot de volgende keer
22 December 2008 - 08:11
Jimmy:
Jammer dat jullie het water niet in mochten maar ja al met al toch een leuke ervaring.. :) -
22 December 2008 - 08:45
Christine:
Oo wat super dat jullie dat gezien hebben! Leuke foto's verder!:)
Liefs -
22 December 2008 - 08:56
Tabitha:
Wat jammer dat je niet met dolfijnen kon zwemmen! Gelukkig niet zeeziek dus :D -
22 December 2008 - 09:44
Hetty:
Prachtige foto's. Fantastisch dat we het van zo 'dichtbij' kunnen meebeleven! -
22 December 2008 - 13:06
Ma EnSimon:
Leuk wat jullie allemaal zien en meemaken Jammer voor Rieny ,dat jullie niet mochten zwemmen tussen de dolfijnen.
Groetjes Simon en Ma... -
22 December 2008 - 20:43
Akkelien En August:
Prachtig zeg, de ervaringen met de dolfijnen, en wat mooie
foto's hebben jullie al gemaakt.